Home » Udskiftning til lavenergivinduer

Udskiftning til lavenergivinduer

Uforpligtende tilbud på udskiftning til lavenergivinduer
Gode og sunde vinduer er en vigtig faktor, når varmeforbruget skal reduceres. Der er store penge at spare ved udskiftning til lavenergivinduer. Den nemmeste måde at tjekke om dine vinduer kræver udskiftning, er at mærke efter om det trækker (du kan f.eks. stille et lys i karmen og se om det blafrer meget).

Sorø og Slagelse Tømrer Entreprise har stor erfaring med reparation af gamle vinduer og udskiftning til lavenergivinduer. Ring til os på tlf. 28 34 43 81 for et uforpligtende tilbud på udskiftning til lavenergivinduer – vi opmåler dine vinduer og døre og rådgiver dig til det bedste materialevalg.

Nedsat energiregning og øget komfort
Udskiftning til lavenergivinduer kan nedsætte din energiregning markant. Derudover giver udskiftning til lavenergivinduer både facaden og komforten et stort løft. Du undgår træk, kulde og kondens på vinduerne, der også bliver nemmere at åbne, lukke og rengøre. En udskiftning til lavenergivinduer øger husets værdi på linje med et nyt køkken eller bad.

Nænsom udskiftning til lavenergivinduer
Det er vigtigt at foretage udskiftning til lavenergivinduer med respekt for husets arkitektur. I bevaringsværdige huse vil vi ofte kunne renovere gamle vinduer, så en udskiftning til lavenergiruder kan undgås. Det er også muligt at få nye lavenergivinduer i en gammeldags stil, f.eks. småsprossede, der kan reducere varmetabet i gamle bygninger.

I nogle tilfælde kan du nøjes med at skifte glasset. Hvis termoruden er punkteret, kan du med fordel erstatte den med en energirude. Hvis du har dannebrogsvinduer eller andre vinduer med flere sprosser, anbefales det at udskifte alle ruderne i et vindue samtidig, så der ikke bliver farveforskelle.

Hvis træværket og fugen omkring dine vinduer er slidt, kan en total udskiftning bedst betale sig. Er du i tvivl om hvilken type lavenergivinduer, der bedst passer til huset, er det en god idé at forsøge at matche det oprindelige udtryk.

Bestil et uforpligtende tilbud