Home » Totalrenovering

Totalrenovering

Kvalitet til tiden
Sorø og Slagelse Tømrer Entreprise tilbyder totalrenovering for private og virksomheder. Vi kan være tovholder på jeres byggeprojekt, så I opnår den optimale løsning med det mindste mulige tidsforbrug. Vi tager den byrdefulde byggestyring på vores skuldre fra start til slut.

Når man skal i gang med en totalrenovering, er en tømreentreprise den bedste løsning. Du får som bygherre en totaloversigt og -pris på arbejdet. Vores pålidelige samarbejdspartnere klarer alle aspekter af byggeriet og løser selv meget komplicerede opgaver hurtigt og effektivt. Vi sætter en ære i at overholde alle tidsplaner og føre en god og konstruktiv dialog med dig som bygherre.

Totalrenovering på hele Sjælland
Slagelse Tømrer Entreprise løser opgaver med totalrenovering for private, institutioner og virksomheder på hele Sjælland.

Vi kan tilbyde totalrenovering efter forsikringsskader, og vi udbedrer alle former for skader.

Tage, vægge, gulve…
Vi udfører alle former for tømreropgaver og snedkeropgaver; nye trægulve, træterrasser, tilbygninger, hegn, lofter, vægge, køkkener osv. Vi kan også tilbyde en totalrenovering af vinduer og døre, hvilket giver klækkelige besparelser på energiforbruget. Vi udskifter til lavenergivinduer, termovinduer eller reparerer gamle bevaringsværdige vinduer.

Tidens tand tærer på alle facader. I forbindelse med udskiftning af vinduer kan vi tilbyde facaderenovering med højtryksspuling, sandblæsning, oppudsning, filsning, vandskuring mv.

Endelig har vi tagopgaver som speciale – vi tilbyder udskiftning af alle tagtyper, efterisolering, nye tagrender og nedløbsrør, tagvinduer osv.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud og rådgivning om jeres totalrenovering. Sammen finder vi en løsning, der matcher jeres behov.