Home » Tømrer Sorø

Tømrer Sorø

Tømrer i Sorø – kører på hele Sjælland
Leder du efter en tømrer i Sorø, er du kommet til det rette sted. Sorø og Slagelse Tømrer Entreprise løser tømrer- og snedkeropgaver samt tagarbejde i Sorø, Slagelse og omegn. Fra vores domicil i Sorø kører vi på hele Sjælland. Vi løser tømrer opgaver for privat- og erhvervskunder samt boligforeninger og offentlige institutioner.

Ideer til mere plads, lys og luft
Vi bygger nyt og renoverer bygninger. Har du brug for et nyt trægulv, en ny træterrasse eller et nyt tag, er vi klar til at give et godt tilbud. Vi bygger også udestuer, carporte og udskifter vinduer og døre.

Har du brug for en ny rumfordeling i din bolig, er det en tømrer du skal bruge. Hos Sorø og Slagelse Tømrer Entreprise får du uforpligtende inspiration til de opgaver der har brug for en tømrer. Vi har mange års erfaring som tømrer i Sorø.

Det er vigtigt fra starten at få professionelle til at kigge på din bolig – et enkelt møde med din lokale tømrer givet dig masser af ideer, der kan give dig mere plads, lys og luft.

Totalentreprise
Tag os med på råd fra starten, hvis du har brug for en tømrer i Sorø. Sammen finder vi den optimale løsning.

Med vores pålidelige partnere kan vi hjælpe med meget andet en tømreropgaver, eksempelvis murer- og maleropgaver. Vi koordinerer hele processen, så tidsplanen overholdes, og kvaliteten er i top.

Alle former for tømrerarbejde
Vi udfører både små og store tømreropgaver i Sorø og omegn. Hvis der skal lægges nye gulve eller laves en ny tilbygning, står vi klar med professionelle medarbejdere.

Vi bygger alt i hegn og læhegn, tagarbejde, tagkonstruktioner, spær, kviste, tilbygninger. Vi udbedrer skader efter råd og svamp, vandskader og foretager en lang række reparationer.

Kontakt os og hør mere om priser, materialer og design på tømrer arbejde.