Home » Tilbygninger Sjælland

Tilbygninger Sjælland

Tilbygninger på Sjælland
Sorø og Slagelse Tømrer Entreprise har hjemme i Sorø, men laver tilbygninger på hele Sjælland. Vi rådgiver gennem alle faser af tømrerprojektet, og sørger for at du får den ønskede løsning til aftalt tid.

Vi har stærke kompetencer inden for tømrerarbejde, både udendørs og indendørs. Ved ombygninger og tilbygninger på Sjælland er vi med fra start til slut. Vi renoverer både huse, lejligheder, sommerhuse, udestuer og carporte.

Tilbygninger øger boligens værdi
Vi starter med et uforpligtende møde med dig om dit behov, hvor som helst på Sjælland. Herefter rådgiver vi om mulige tilbygninger, og du får et tilbud på udførsel.

Skal du have udskiftet gamle vinduer og døre, er det værd at overveje om en større renovering er på sin plads. Et lille gammelt vindue kan forvandles til en fransk altan, og et lille mørkt rum kan blive større og mere spændende med en karnap.

Skal du have nyt tag, er der måske grundlag for i samme ombæring at bygge loftet om til beboelse. Få en snak med os, for at se om du indenfor dit budget kan optimere din ejendom på Sjælland med interessante tilbygninger. Tilbygninger af høj kvalitet vil øge din boligs værdi for fremtidige boligkøbere på Sjælland.

Regler for tilbygninger på Sjælland
Vi kan hjælpe dig med at tjekke om dine egne ideer til tilbygninger kan realiseres, hvor end du bor på Sjælland. Med vores kendskab til lokalplanen og bygningsreglementet får du hurtigt et realitetstjek, så dine planer kommer på rette spor. Det gælder både størrelsen og placeringen af dit byggeri.

Vi hjælper dig med at indhente byggetilladelse, hvilket kræver en ansøgning om byggearbejde sammen med de relevante tegninger og oplysninger. Ved byggeriets afslutning indsender vi det obligatoriske færdigmeldingskort som modtages med byggetilladelsen.

Tøv ikke med at kontakte Sorø og Slagelse Tømrer Entreprise på tlf. 28 34 43 81 eller mail.