Home » Tagrenovering

Tagrenovering

Langtidsholdbar tagrenovering
En tagrenovering er en stor investering, der gerne skulle holde i generationer. Dét kræver en tømrerentreprise med stor ekspertise indenfor tagrenovering.

Sorø og Slagelse Tømrer Entreprise udfører alle former for tagarbejde. Ring for et uforpligtende møde, hvor vi kommer ud og besigtiger opgaven og rådgiver dig om den bedste løsning.

Alle former for tagrenovering
Vi tilbyder tagrenovering af alle tagtyper; tegl, decra, stål, skifer mv. Vi tilbyder tagrenovering af såvel eternitskifer, der var populært i 70erne, som naturskifer, der er et meget eksklusivt og langtidsholdbart naturprodukt. Alle løsninger har fordele og ulemper – vi rådgiver hvilken tagbelægning, der passer bedst til bygningen.

Vi udfører ofte efterisolering i forbindelse med tagrenovering. Efterisolering af tage, lofter, facader, hulmure osv. er en relativ ukompliceret opgave i forbindelse med tagrenovering og kan give store besparelser på varmeregningen.

Vi udbedrer også råd og svampeskader, etablerer nye kviste og tagvinduer og retter tage op. Udover tagrenovering tilbyder vi reparation og udskiftning af tagrender og nedløbsrør.

Lys og luft
Har I brug for mere plads, er det en overvejelse værd at inddrage tagetagen til beboelse i forbindelse med en tagrenovering. Det kan også være relevant at etablere ny tagkviste eller tagvinduer. En tagterrasse er måske også en mulighed. Vi hjælper dig med at finde ud af hvilke ideer til tagrenovering og tilbygninger, der kan realiseres.

Vi står for koordineringen af hele din tagrenovering med vores faste samarbejdspartnere. Vi udfører tagrenovering for private husejere, boligforeninger, erhvervsvirksomheder og offentlige institutioner.

Tagrenovering hos Sorø og Slagelse Tømrer Entreprise er af topkvalitet. Vi klarer selv meget kompliceret tagarbejde hurtigt og effektivt. Vi sætter en ære i at overholde alle tidsplaner, og du får en fordelagtig pris.

Bestil et gratis og uforpligtende tilbud på stedet.