Home » Tagarbejde

Tagarbejde

Brug for mere plads?
Hvis du har brug for mere plads i din bolig, er det værd at overveje at inddrage tagetagen til beboelse. Skal du have nyt tag, er det et godt tidspunkt at udvide boligens areal. Et loftsrum kan med de rette håndværkere blive til den skønneste lyse stue eller soveværelse med kig til stjernerne. Måske er der mulighed for at skabe en tagterrasse.

Vi hjælper dig med at tjekke, om dine egne ideer til tagarbejde og tilbygninger kan realiseres. Med vores kendskab til lokalplanen og bygningsreglementet får du hurtigt et realitetstjek, så dine planer kommer på rette spor. Sammen finder vi den optimale løsning for netop dit tag.

Alle former for tagarbejde
Sorø og Slagelse Tømrer Entreprise udfører alle former for tagarbejde; fra større renoveringsopgaver og nybyggeri til mindre vedligeholdelse og istandsættelse. Et nyt tag fra Sorø og Slagelse Tømrer Entreprise er ensbetydende med bedre isolering og dermed store besparelser på varmeregningen.

Vi står for koordineringen af alt tagarbejde med vores faste samarbejdspartnere. Vi udfører tagarbejde for private husejere, boligforeninger, virksomheder og offentlige institutioner.

Tagarbejde til tiden
Vi udskifter alle tagtyper og arbejder med alle tagmaterialer; tegl, skifer, decra, stål, zink, kobber osv. Vi efterisolerer, reparerer og udskifter tagrender og nedløbsrør, isætter tagvinduer og nye kviste, udbedrer råd og svamp og reparerer spærkonstruktioner. Vi varetager også opretning af tage.

Vores tagarbejde er af topkvalitet; kompetent og til tiden. Vi klarer selv meget kompliceret tagarbejde hurtigt og effektivt. Vi sætter en ære i at overholde alle tidsplaner og føre en god og konstruktiv dialog med dig som bygherre. Du får en fordelagtig pris og markedets bedste materialer.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.