Home » Renovering for boligforeninger

Renovering for boligforeninger

Små og store opgaver med renovering for boligforeninger
Sorø og Slagelse Tømrer Entreprise tilbyder renovering for boligforeninger, så ejendomsinspektør og vicevært kan nøjes med den løbende vedligeholdelse. Vi klarer både mindre og større opgaver med renovering for boligforeninger.

Vi tilbyder tømrerentrepriser, hvor I som bygherre får en totaloversigt og -pris på arbejdet. Vi udfører traditionelle tømreropgaver, snedkeropgaver og tagarbejde, vi lægger nye trægulve og -terrasser, og vi renoverer og bygger nye køkkener, vinduer og døre. Vi samarbejder med pålidelige partnere og står for planlægningen og koordinering af arbejdet.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud. 

Renovering med respekt for arkitekturen
Renovering for boligforeninger kræver respekt for bygningen, så facaden fremstår i en stil, der passer til arkitekturen og bymiljøet, og som kendetegner godt håndværk. Det gælder ikke mindst, når der skal renoveres eller monteres nye vinduer. Sorø og Slagelse Tømrer Entreprise har erfaring med alle slags vinduer, og vi klarer monteringen til en god pris.

Reducér varmeregningen
Med renovering kan boligforeninger ofte spare mange penge på energiregningen. Udover at reducere varmeregningen, kan man med renovering for boligforeninger skabe et bedre miljø og indeklima for beboerne. Derfor er det vigtigt at vælge gode og langtidsholdbare materialer.

Blandt de typiske opgaver med renovering for boligforeninger er udskiftning af døre, vinduer, isolering af vægge, gulve og lofter. Vi hjælper blandt andet med efterisolering, der er en relativt enkel opgave med stor gevinst. Hulmursisolering sænker varmeregningen med ca. 15-25 procent og mindsker risikoen for skimmelsvamp.