Home » Om os

Om os

I sommeren 2015 blev Sorø tilføjet Slagelse Tømrer Entreprise ApS. Sorø og Slagelse Tømrer Entreprise kunne beholde forkortelsen – og det effektive domænenavn – s-t-e.dk, men fik nyt logo.

Tømrermester Carsten Nøhr Andersen har boet i Sorø siden 2007, og med tiden er der kommet stadig flere soranere i kundekartoteket. Oprindeligt blev firmaet stiftet i Slagelse med en kompagnon, som Carsten siden købte ud.

Sorø og Slagelse Tømrerentreprise tilbyder renoveringer og reparationsarbejde, ikke mindst  døre og vinduer. Det er både parcelhuse og store bygninger, der bliver renoveret af tømrerfirmaet i Sorø. Carsten Nøhr Andersen har blandt andet løst opgaver for Nationalbanken, DR-byen og Lundbeck, og selvom der er gode penge at tjene i hovedstaden, foretrækker tømrermesteren lokale opgaver i og omkring de to sjællandske nabobyer.

I 2015 kunne Sorø og Slagelse Tømrerentreprise føje Regionshuset i Sorø og et boligselskab i Ringsted til den voksende liste over lokale kunder.

Når det skal være i orden
Firmaet omfatter i skrivende stund fem mand, og Carsten Nøhr Andersen har ikke ambitioner om at blive voldsomt mange flere. Han vil gerne selv ud og møde kunderne og bevare tilknytningen til håndværket, i stedet for at blive administrator på fuld tid.

Virksomheden sætter en ære i at handle lokalt, og bruger de bedste og mest miljøvenlige materialer, der er til rådighed. I Sorø samarbejder tømrerentreprise-virksomheden bl.a. med XL Byg, tidligere kendt som Sorø Trælast.

Kvaliteten af både materiale og arbejde er høj. Kunderne kan forvente en god proces og et flot resultat, hvor alt er i orden.

Ingen opgaver er for små. Skal hele huset gennemrenoveres, eller har du blot et enkelt vindue eller gulv, der skal udskiftes, så kontakt Carsten Nøhr Andersen. Tømrerfirmaet løser opgaver for både erhverv, institutioner og private.

Bestil en tid til et gratis uforpligtende tilbud på din opgave.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.