Home » Nyt tag Sorø

Nyt tag Sorø

Nyt tag i Sorø – og på Sjælland
Vi bor i Sorø, men kan tilbyde at lægge nyt tag overalt på Sjælland. Vi udfører tagarbejde for private husejere, boligforeninger, erhvervsvirksomheder og offentlige institutioner.

Er taget utæt, skal du handle hurtigt for at undgå svamp og råd. I nogle tilfælde kan du nøjes med en tagrenovering, men med et nyt tag kan du spare mange penge på varmeregningen. Et nyt tag fra Sorø og Slagelse Tømrer Entreprise er ensbetydende med bedre isolering og lang holdbarhed.

Mange års erfaring med tagarbejde i Sorø
Sorø og Slagelse Tømrer Entreprise har mange års erfaring med tagarbejde i og omkring Sorø. Vi kan hjælpe dig med alle de ting, du skal være opmærksom på, når der skal bygges et nyt tag, f.eks. de overordnede indskrænkninger, der er på din ejendom.

Skal du have nyt tag i Sorø, er det et godt tidspunkt at udvide boligens areal. Hvis du har brug for mere plads i din bolig, er det værd at overveje at inddrage tagetagen til beboelse. Måske er der mulighed for at skabe en tagterrasse.

Vi hjælper dig med at finde ud af, hvilke rettigheder du har til hældning og materialevalg. Vi kan også hjælpe med byggetilladelsen, når du skal have lagt et nyt tag i Sorø.

Vi klarer alt
Som tømrerentreprise tager vi hånd om hele projektet med et nyt tag. Vores pålidelige samarbejdspartnere kan hjælpe med eventuelle murer- og maleropgaver. Vi sørger for at koordinere hele processen, så tidsplanen overholdes, og kvaliteten er i top.

Vi arbejder med alle tagmaterialer; tegl, skifer, decra, stål, zink, kobber. Vi efterisolerer, reparerer og udskifter tagrender og nedløbsrør, isætter tagvinduer og nye kviste, udbedrer råd og svamp og reparerer spærkonstruktioner.

Har du brug for et nyt tag, er Sorø og Slagelse Tømrer Entreprise det rette valg. Ring på tlf. 28 34 43 81 og få et uforpligtende tilbud.