Home » Nyt tag Sjælland

Nyt tag Sjælland

Mindre varmeregning
Har du brug for et nyt tag med lang levetid, er Sorø og Slagelse Tømrer Entreprise det rette sted. Vi kan tilbyde dig de bedste priser på Sjælland!

Er taget utæt, skal du handle hurtigt for at undgå svamp og råd. I nogle tilfælde kan man nøjes med en tagrenovering, men i det lange løb vil et nyt tag bedre kunne svare sig – det sparer penge på vedligeholdelse og på varmeregningen. Et nyt tag fra Sorø og Slagelse Tømrer Entreprise er ensbetydende med bedre isolering.

Totalpris på nyt tag på Sjælland
Skal du have lavet et nyt tag på Sjælland er en tømrerentreprise den bedste løsning. Her får du som bygherre en totaloversigt og -pris på arbejdet. Vi starter med et uforpligtende møde, hvor alle ønsker og detaljer gennemgås. Derefter udfærdiger vi et tilbud på hele opgaven ud fra det aftalte. Fra vores domicil i Sorø kan vi tilbyde at lægge et nyt tag overalt på Sjælland.

Tilladelse til nyt tag 
Når du vil bygge en ekstra etage eller et nyt tag på Sjælland, er der mange ting du skal være opmærksom på, f.eks. de overordnede indskrænkninger, der er på din ejendom. Kommuneplanen, en lokalplan eller en tinglyst deklaration (servitut) beskriver rammerne for anvendelse, placering og størrelse på din byggeret.

Sorø og Slagelse Tømrer Entreprise har mange års erfaring med tagarbejde. Vi hjælper dig med at finde ud af, hvilke rettigheder du har til hældning og materialevalg ved lægning af nyt tag. Vi hjælper både virksomheder og private på Sjælland med at indhente en byggetilladelse: Det kræver en ansøgning om byggearbejde sammen med de relevante tegninger og oplysninger.

Ring på tlf. 28 34 43 81 eller brug vores kontaktformular, hvis du skal bruge et uforpligtende tilbud.